februari 26, 2008

Boston mm

Förra veckan rullade i stort sätt på som de tidigare veckorna.
- I tisdags tittade vi på basketlagen som båda mötte Keene State, tjejerna vann och killarna förlorade.

- I onsdags hade jag mitt första quiz för terminen, i min konst-kurs. Det gick nog rätt bra, var relativt enkelt i alla fall med flervalsfrågor.

- I torsdags var det Sinas tur att laga mat till oss, vi fick fyllda paprikor, vilket var riktigt gott!

- I fredags blev det en lugn kväll med lite biljard.

- I lördags var det dags för basketlagens sista match för den vanliga säsongen. Båda lagen lyckades vinna mot Rhode Island College, och nu väntar slutspel i Little East Conference för dom. Om en stund ska vi ner till Sports Center för att titta på tjejerna som spelar hemma i första omgången, mot UMass Boston. Efter matcherna åkte vi till bion och kollade Definitely, Maybe. Filmen var riktigt bra, kul och underhållande. Abigail Breslin var fantastiskt bra (precis som i Little Miss Sunshine), en ny favorit nästan i kaliber med Dakota Fanning!

- I söndags åkte vi till Boston, mest för att inte sitta stilla hela dagen. Vi cirklade runt ett bra tag för att dels hitta området vi ville till och sedan för att hitta parkering där. Vi hittade en parkeringsplats på gatan (i ett garage kostar det $40 för 2 timmar!) och började gå på den berömda Newbury Street.


Detta är en riktigt fin gata med alla de stora märkena representerade, men också en hel del mindre butiker och trevliga caféen. Vi gick en bra stund här och sedan ner längs med floden, där en hel del joggare var ute trots det kyliga (men soliga) vädret.


Vi gick vidare för att hitta ett ställe att äta och valet föll på Uno's. Som alltid var maten kanongod där och inte alltför dyr. Jag valde en BBQ Bacon & Cheeseburger med French Fries och blev rejält mätt. Efter att ha suttit länge där gick vi vidare på Newbury St och hittade en trevlig bar i källaren på restaurang där vi satt en bra bit in på kvällen. Klockan var rätt mycket när vi, efter ha missat en avfart och fått se landsbygden i Massachusetts, slutligen kom hem igen.

Inga kommentarer: